TÝDENNÍ MENU

TÝDENNÍ MENU

19. 2. – 22.2. 2019.

ÚTERÝ
Polévka: Mexická s fazolemi
• Zapečený vepřový steak s mozzarellou a rajčaty, bramborové
plátky, bazalkové pesto 95,-
• Smažené kuřecí stripsy, americké brambory, česneková majonéza 129,-
• Smažený kuřecí/vepřový řízek, hranolky/opečené brambůrky 105,-
• Smažený sýr, hranolky/opečené brambůrky, tatarská omáčka 99,-

STŘEDA
Polévka: Hrachová
• Vepřová krkovice na divoko se zelím a slaninou, bramborový knedlík 95,-
• Smažené kuřecí stripsy, americké brambory, česneková majonéza 129,-
• Smažený kuřecí/vepřový řízek, hranolky/opečené brambůrky 105,-
• Smažený sýr, hranolky/opečené brambůrky, tatarská omáčka 99,-

ČTVRTEK
Polévka: Krkonošské kyselo s houbami
• Hovězí kýta se šípkovou omáčkou, bramborové krokety 105,-
• Smažené kuřecí stripsy, americké brambory, česneková majonéza 129,-
• Smažený kuřecí/vepřový řízek, hranolky/opečené brambůrky 105,-
• Smažený sýr, hranolky/opečené brambůrky, tatarská omáčka 99,-

PÁTEK
Polévka: Dýňová
• Thajské kuřecí kari s koriandrem, dušená rýže 105,-
• Smažené kuřecí stripsy, americké brambory, česneková majonéza 129,-
• Smažený kuřecí/vepřový řízek, hranolky/opečené brambůrky 105,-
• Smažený sýr, hranolky/opečené brambůrky, tatarská omáčka 99,-