TÝDENNÍ MENU

TÝDENNÍ MENU

16. 4. – 19. 4. 2019

Polední menu 11:00-14:00, polévka + hlavní chod 105,-

Úterý – pátek

Polévka:
Jihočeská kulajda, 
Česnečka
Hlavní chod: 
150g Vepřový/kuřecí řízek, hranolky
100g Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka
150g Vepřové ražniči, hranolky, hořčice 
3 ks Smažené kuřecí paličky, restované brambůrky, domácí tatarská omáčka

VELIKONOČNÍ MENU OD 17. 4.

Předkrm:
Domácí játrová paštika s cibulovou marmeládou a opečeným chlebem 75,-

Polévka:
Krém z medvědího česneku 45,-

Hlavní chod:
Nadívané jarní kuřátko žemlovou nádivkou se šťouchanými brambory s cibulkou 209,-
Dušené králičí stehno s omáčkou z hořčice, restované brambůrky se špenátem a slaninou 185,-
Domácí sekanina s bramborovým salátem 129,-

Dezert:
Krém z mascarpone s čerstvým ovocem 65,-